IB

Over mezelf

Als je al even een kijkje hebt genomen op mijn pagina, kan je al concluderen dat ik bezig ben met fotografie. Toen ik voor het eerst een camera aanschafte, wist ik meteen dat ik iets met fotografie wou doen. Genietend om momenten in beeld te brengen, om anderen tevreden te stellen met het resultaat en om beter te worden in mijn werk. Bij het fotograferen kijk ik altijd veel dieper naar een bepaald punt, door ook via een ander lens te kijken. Het menselijk oog vat de mooiste lichten en kleuren op. Hierbij wil ik dus meegeven dat natuurlijke schepsels oogverblindend kan zijn, zolang je op een andere manier begint te kijken. Echt elke creatie is perfect geschapen. Probeer eens op een andere manier naar iets te kijken. Stel jezelf bepaalde vragen dat je jezelf nog niet hebt gesteld. Ongetwijfeld zal je beginnen met tellen van de juwelen van de mensheid die overal om ons heen zijn en beginnen met het erkennen van elk goed ding dat zij te bieden hebben. Open je ogen en tel de zegeningen.

Mijn stijl van fotograferen is vergelijkbaar met mijn schrijfstijl: puur, verhelderend en natuurlijk. Mijn woorden wil ik graag buiten brengen door bepaalde momenten in beeld te brengen. Zodat deze woorden kunnen worden verweerkt in beelden. Extreem bewerken en photoshoppen, probeer ik te vermijden. Vooral als het gaat om portretfotografie. Ik houd de foto's zo natuurlijk mogelijk en focus vooral op kleur en sfeer. Want weet je wat, zowel jij als ik hebben geen photoshop nodig. De schoonheid die jij uitstraalt is zoveel mooier dan al die knopjes en filters te gebruiken. Zolang mijn klant tevreden is met het resultaat, ben ik ook tevreden.
En heb jij misschien een bepaald stijl of oogmerk dat je wil bereiken? Weet dan dat ik open sta voor alle soorten projecten en samen met jou het pad succesvol zal bewandelen tot we jouw doel bereiken. Er is altijd plaats voor groei en feedback.


Afbeelding van Iman Afbeelding van Camera Afbeelding van Gigi Afbeelding van Jannah

Wie is Iman?

Trouwens erg leuk dat je verder leest! Laat ik me even kort voorstellen.
Een 19-jarige dame die iets van haar leven wil maken zodat ze iets kan bijdragen aan de wereld en haarzelf in verschillende punten kan ontwikkelen. Klinkt misschien wat diepzinnig, maar dat is het ook. Elke woord die ik schrijf, elke foto die ik trek en elke handeling die ik verricht, is om anderen een bepaalde visie te geven. Dus meestal bij het posten van een foto, schrijf ik er een bepaald tekst bij. Met de hoop om mijn kennis met anderen te delen en zorgen dat ze zich beter in hun vel voelen.

Wie o wat fotografeert Iman het liefst?
Op de foto links vind je de allereerste foto terug dat ik heb getrokken. Sinds de eerste dag van mijn fotografie fase, was mijn nichtje altijd mijn model geweest. Zo zoetjes en lief. En ja, ze poseert graag en straalt zoetigheid uit. Liefde voor kinderen, waardoor kinderen toch wel één van mijn favoriete is om te fotograferen.

Naast het fotograferen en schrijven, houd ik me bezig met school. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Informatiemanagement. In deze opleiding leer ik verschillende programmeertalen, om bepaalde projecten te kunnen opbouwen. Hierbij leer ik o.a. hoe men een website kan opbouwen, data kan verzamelen en informatie kan beveiligen. Een heel boterham, maar ik had nooit gedacht dat ik zonder voorkennis toch bepaalde talen kon leren.
Een mix van alles, een balans van alles. Dat is Iman kort samengevat in één zin.