| IMAN BENO |
Afbeelding van Senior

"Als een jongeman een oudere eert vanwege zijn leeftijd, dan wijst Hij iemand aan om hem te eren op zijn oude dag."

Wees goed voor anderen, ook al ken je ze niet persoonlijk, ongeacht hun kleur of religie. Zelfrespect begint bij het respecteren van een ander. Zorgen voor degenen die ooit voor jou hebben gezorgd, is één van de hoogste onderscheidingen. Wees goed voor je ouders. Zucht of verhoog je stem niet, maar blijf geduldig en begripvol zoals zij geduldig waren om jou met liefde op te voeden en zien groeien.

Afbeelding van Outfit

Je kan op verschillende manieren dankbaarheid tonen. Met woorden of met daden. Zolang ze maar met de juiste intenties worden geuit. Houding van dankbaarheid en dankbaarheid jegens één ieder, jong of oud, naaste of niet naaste. Dit weerspiegelt een winnende houding ten opzichte van het leven. Dit weerspiegelt hoe goed je het voor over hebt om anderen in het daglicht te zetten.

“Degene die geen dank betuigt voor een kleine zegening, zal ook geen dank betuigen voor een grote zegening.”

Afbeelding van Koppel

Eerst even haar zitplaats goed zetten zodat ze rustig kan zitten

De bedoeling in een relatie is om de band telkens te versterken. Door elkaar te helpen groeien, elkaar beter te leren kennen en naar elkaar toe te groeien. Ik vind het mooi hoe de man op deze foto beseft dat dienstbaarheid zijn vrouw gelukkig maakt en dit daarom ook doet. Iedereen uit zijn liefde in een andere taal. De ene met woorden, de ander met tijd of geschenken. Zolang er maar langs beide kanten moeite wordt gestoken om de relatie in balans te houden.

“Goede vrouwen zijn voor goede mannen, en goede mannen zijn voor goede vrouwen.

Afbeelding van Fiets

Op eigen tempo. Alles in dit leven gebeurt volgens onze tijd, onze klok.

Laat niemand je opjagen of neerhalen omdat je jezelf nog beter wil leren kennen en uit je comfortzone wil groeien. Falen en onzekerheid zal hier een grote rol spelen, maar zelfzekerheid en succes zal hier het gevolg van worden. Ik wil dat je in staat zal zijn om een zinvol, doelgericht en vervullend leven voor jezelf te creëren. Op eigen tempo. Meestal wil men alles snel en goed. Dat is niet de bedoeling. De enige reden voor tijd is zodat niet alles tegelijk gebeurt.